Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί

Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης θα απασχολήσουν το Survivor και την εξέλιξή του με τον έρωτά τους. Στο αποψινό επεισόδιο (9/1), μάλιστα, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο τους φιλί και μία γεύση παίρνουμε από το τρέιλερ που ξεκίνησε να προβάλλεται.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα… Από την άλλη, ο Βαλάντης δείχνει να ενοχλείται από αυτή την εξέλιξη, κάτι που ομολογεί στο Συμβούλιο του νησιού.

Να σου θυμίσουμε πως στα προηγούμενα επεισόδια, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, ο Γιώργος Κατσαούνης είχε πει: «Όταν είδα τη Μυριέλλα στον τάκο στεναχωρήθηκα παρά πολύ, συντρίμμια έγινα και ένιωθα υπεύθυνος ότι για κάποιον λόγο βγήκε υποψήφια εξαιτίας μου. Θα ήθελα να τη βλέπω μέσα στο παιχνίδι όσο και να κάτσω, πως να το πούμε, δίνει ένα νόημα παραπάνω στο παιχνίδι. Τρέφω και άλλα πιο βαθιά συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω, και στα θέλω μου δεν πάω ποτέ κόντρα. Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν πηγαίνω στο συμβούλιο και στα αγωνίσματα και τη βλέπω. Τι να πω; Ψέματα σε όλη την Ελλάδα; Αμαρτία από τον Θεό».

Read More

And More