Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης in love – Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο, όλες οι τρυφερές στιγμές

H Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης, όπως όλα δείχνουν, είναι το ζευγάρι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στον φετινό κύκλο του Survivor. Η όμορφη ηθοποιός και ο αγρότης μπορεί να αγωνίζονται για διαφορετικές ομάδες, ωστόσο μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια έλξη που δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε να εξελίσσεται σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

O πρώτος που παρατήρησε πως υπάρχει μια παραπάνω συμπάθεια ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος μάλιστα της επισήμανε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό μιας και θεωρεί ότι μπορεί μια τέτοια σχέση να την αποσπάσει από τα αθλήματα. Μάλιστα, ο Βαλάντης αποκάλυψε πως στους συμπαίκτες του ότι ο Γιώργος Κατσαούνης φλερτάρει έντονα την Μυριέλλα.

Από τη δική της πλευρά η Μυριέλλα Κουρεντή φρόντισε να ενημερώσει τον Βαλάντη ότι έχει σχέση έξω από το παιχνίδι και πως με τον Γιώργο Κατσαούνη δεν έχει τίποτα περισσότερο από μια απλή συμπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο. (Δες εδώ τον σύντροφο της ηθοποιού)

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κατσαούνης σε συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του στην παραλία των Μαχητών ανέφερε ότι έχει ξεχωρίσει την Μυριέλλα και θεωρεί ότι είναι εκείνη που έχει την πιο καλή καρδιά.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να κάνει και ένα δώρο στην Μυριέλλα Κουρεντή. Συγκεκριμένα, της έδωσε ένα βραχιολάκι που έφτιαξε μόνος του το οποίο όπως είπε η ίδια, της έδωσε θετική ενέργεια.

Οι τρυφερές κινήσεις ανάμεσά τους συνεχίστηκαν όταν σε ένα από τα κουιζ του νησιού που βρέθηκαν αντιμέτωποι, σχεδίαζαν καρδούλες ο ένας στον άλλο πάνω στις κάρτες με τις απαντήσεις τους.

Στο επόμενο επεισόδιο, είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη να τρέχει στο πλευρό της Μυριέλλας όταν σε έναν στίβο άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ο παίκτης των Μαχητών, πήρε την ηθοποιό στην αγκαλιά του μέχρι εκείνη να ηρεμήσει. Φυσικά αυτή η κίνηση παρεξηγήθηκε από τους συμπαίκτες της ηθοποιού, αφού θεώρησαν τη συμπεριφορά της προκλητική και τον Γιώργο Κατσαούνη να αφήνει αιχμές ότι ίσως ο Βαλάντης ζηλεύει.

Οι τρυφερές κινήσεις όμως από την πλευρά του Γιώργου Κατσαούνη δεν σταμάτησαν εκεί. Της χάρισε και ένα σταυρουδάκι, το οποίο αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να κρατήσει κρυφή από τους συμπαίκτες της θέλοντας μάλιστα να ανταποδώσει την κίνηση αυτή ψάχνοντας να του χαρίσει και εκείνη κάτι δικό της.

Το τρυφερό φλερτ ανάμεσά τους έφερε την Μυριέλλα Κουρεντή σε δυσχερή θέση αφού ψηφίστηκε προς αποχώρηση από μια μεγάλη μερίδα συμπαικτών της ενώ έγινε αποδέκτης και μιας απίστευτης επίθεσης από τον Βαλάντη.

Ένα επεισόδιο μετά, είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη να εκφράζει ανοιχτά τα αισθήματά του για την Μυριέλλα Κουρεντή αφού όπως είπε όταν την βλέπει ξεχνάει την πείνα του και την δίψα ενώ έκανε έκκληση και σε όλη τη Θεσσαλία να την στηρίξει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η μεταξύ τους σχέση φυσικά έγινε και πάλι θέμα συζήτησης στο συμβούλιο του νησιού με τον Βαλάντη αυτή τη φορά να προτείνει να γίνει κουμπάρος τους.

Οι τρυφερές εκδηλώσεις μεταξύ τους συνεχίστηκαν όμως αφού σε κάθε αγώνα τους βλέπουμε πλέον να ανταλλάσσουν πεταχτά φιλιά και αγκαλιές.

Αποκορύφωμα, τα τρυφερά τετ α τετ που είχαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο μέσα στην πισίνα και το γλυκό φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν οι δυο τους.

Read More

And More