Μυριέλλα Κουρεντή – Survivor: Ποιος είναι ο σύντροφος της – Οι κοινές φωτογραφίες και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Στον Άγιο Δομίνικο παραμένει η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου. Η 34χρονη ηθοποιός βρέθηκε από νωρίς ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση με το όνομά της να σχολιάζεται έντονα στο φετινό Survivor.

 

Ερωτευμένη η Μυριέλλα Κουρεντή

Φανατικός τηλεθεατής του Survivor είναι ο Γιάννης Λυγνός, ο νεαρός μουσικός με τον οποίο η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ζευγάρι. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αρκετές προσεγγίσεις από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τους δημοσιογράφους, μη θέλοντας για την ώρα να μιλήσει ανοιχτά για τη σύντροφό του.

Η αγάπη για τη μουσική φαίνεται πως ένωσε τον Γιάννη με την Μυριέλλα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν ανεβάσει στα social media αρκετές κοινές φωτογραφίες τους.

Οι δυο τους αρχικά ήρθαν κοντά, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία.

 

Οι δηλώσεις για τη συνεργασία τους

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια φωτογράφηση για την Athens Hood Boycott και πραγματικά από τις πρώτες λέξεις που ανταλλάξαμε, δημιουργήθηκε ο δικός μας τρόπος επικοινωνίας. Εκεί φυσικά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας, παρόλο που δεν γνωρίζαμε ακόμα ο ένας για τη μουσική πλευρά του καθενός. Αφού τελείωσε η φωτογράφηση συνεχίσαμε να μιλάμε και, αλήθεια, ακόμα και τώρα αναπολώ τον ενθουσιασμό που νιώσαμε όταν μοιραστήκαμε τα κοινά οράματά μας.

Για να μην πολυλογώ, έρχεται η μέρα που συναντηθήκαμε για να παίξουμε μουσική για πρώτη φορά. Ένα θα σας πω και θα κλείσω. Το συναίσθημα που νιώσαμε και νιώθουμε κάθε φορά που δημιουργούμε και παίζουμε μουσική μαζί δεν θα το αντάλλαζα με κανένα άλλο συναίσθημα στον κόσμο. Το ίδιο και η Μυριέλλα. Είναι αληθινά μαγικό. Είμαστε ο ένας το μουσικό μισό του άλλου.

Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Myriella & John.

Και εγώ και η Μυριέλλα είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε τη φύση, τα ζώα, τους ανθρώπους, και πάντα βρίσκουμε κάτι πολύ όμορφο σε οποιαδήποτε συνθήκη κι αν βρεθούμε. Επειδή ζούμε σε συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με πάρα πολλά ερεθίσματα τριγύρω μας, είτε αρνητικά είτε θετικά, που είναι δύσκολο να μην μας επηρεάζουν, η διαφορετικότητα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχόμαστε και να επικροτούμε. Έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος καταναλώνει πολύ χρόνο προσπαθώντας να μοιάσει σε ξένα πρότυπα ενώ στην πραγματικότητα αυτό που κάνει ξεχωριστό τον καθένα είναι οι ιδιαιτερότητες που φέρει ως μονάδα.

Θέλουμε να συνθέτουμε τραγούδια που όχι απλά θα ψυχαγωγούν τον ακροατή, αλλά θα του προσφέρουν ένα συναίσθημα σαν να «πετάει η ψυχή του», θα νιώθει πιο συνδεδεμένος με τον πυρήνα του, παρά με τον υλικό κόσμο και τα πρότυπα που δίνονται σε αυτόν» δηλώνει στην Αθηνά Κλήμη και την Athens Voice.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myriella Kourenti (@myriella_kourenti_official)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myriella Kourenti (@myriella_kourenti_official)

Δες στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Λυγνός:

Πρόσφατα μάλιστα στο επίκεντρο βρέθηκε η προσωπική της ζωή, αφού η Μυριέλλα Κουρεντή βρήκε έναν νέο φίλο στο πρόσωπο του 27χρονου Γιώργου Κατσαούνη. Ο αγρότης από την Λάρισα αν και βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα των Διάσημων παικτών, έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή την προσοχή και το ενδιαφέρον της ηθοποιού.

 

Μετά την προβολή των τελευταίων επεισοδίων στα social media υπήρξαν αρκετά σχόλια περί φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Λυγνού

Η εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με τον σύντροφο της γνωστή ηθοποιού, ο οποίος με τη σειρά του παρακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί να μη θέλησε να κάνει κάποια δημόσια δήλωση για το φημολογούμενο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο για την ώρα παραμένει αρκετά ψύχραιμος, όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου η οποία και επικοινώνησε μαζί του.

Read More

And More