Survivor: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Σταμάτης Καλαφατάς και Παρασκευή Σταματοπούλου οι νέοι υποψήφιοι

Στο σημερινό αγώνα ασυλίας του Survivor η ομάδα που επικράτησε ήταν αυτή των διασήμων και έτσι οι παίκτες των μαχητών κλήθηκαν να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας που κέρδισε την ατομική ασυλία έπρεπε να δώσει έναν ακόμα συμπαίκτη του ως τον δεύτερο υποψήφιο.

Από την κάλπη ως πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Παρασκευή Σταματοπούλου η οποία παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται αρκετά και ίσως θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει προκειμένου να μη στερεί τη θέση σε κάποιον άλλο. Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας ως δεύτερο υποψήφιο υπέδειξε τον Σταμάτη Καλαφατά ο οποίος επίσης παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται αρκετά και ζήτησε να μην ψηφιστεί από τους φίλους του.

Από την άλλη, και η κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα η Αθηνά Ευμορφιάδη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία στο χθεσινό αγώνισμα έπρεπε να υποδείξει ένα παίκτη της ομάδας της ως υποψήφιο και τελικά επέλεξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι τρεις λοιπόν αυτοί παίκτες, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σταμάτης Καλαφατάς και η Παρασκευή Σταματοπούλου μαζί με τους τρεις υποψήφιους της προηγούμενης εβδομάδας Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Read More

And More