Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του και η αποθέωση στο twitter

Το κεφάλαιο “Survivorέκλεισε οριστικά στο σημερινό επεισόδιο για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, θέτοντας έτσι σε προτεραιότητα την υγεία του.

Ο 26χρονος αγρότης έχει τραυματιστεί σοβαρά στα γόνατά του και οι γιατροί έκριναν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους απαιτητικούς στίβους μάχης. Τι κι αν η παραγωγή του Survivor του πρότεινε να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνιστεί, αν και μόνο αν νιώσει καλύτερα, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στην Ελλάδα, μιας και ο πόνος είναι μεγάλος.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και έτσι τους επισκέφτηκε στην καλύβα. Ο Νίκος Μπάρτζης αποχαιρέτησε έναν – έναν τους παίκτες και των δύο ομάδων, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.

“Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που δεν θα μπορώ να παίξω – και όντως δεν μπορώ να παίξω, γιατί πονάω πάρα πολύ, δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας- οι πιθανότητες να πάρω το έπαθλο ήταν μία στις 10, αλλά εκτός από αυτό δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να παίζουν οι άλλοι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, νομίζω το έχω αποδείξει. Δεν το βρίσκω σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Survivor 2021 αντίο, φιλάκια πολλά. Υγεία σε όλους εύχομαι”, ήταν τα τελευταία λόγια του Νίκου Μπάρτζη. 

Θερμός ήταν και ο αποχαιρετισμός που δέχτηκε από το twitter, αφού οι χρήστες του δημοφιλούς Μέσου κοινωνικής δικτύωσης τον αποθέωσαν για την αξιοπρέπειά του και τον αποχαιρέτησαν ως νικητή.

Δες τα tweets:

 

Read More

And More