Survivor: Ο Αλέξης Παππάς δεν έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν τον νοιάζει αν θα μείνει στο παιχνίδι ή όχι, καθώς ο λόγος που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης είναι για την εμπειρία και όχι για τη νίκη.

“Αδιαφορώ πλήρως για τη στάση των παιδιών που υποστηρίζουν ξανά ότι θα μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακούβα, που θα πέσουν πάλι μέσα, αυτή είναι η άποψη μου. Έχει να κάνει με τη στήριξη του κόσμου. Ήρθα εδώ για να απολαύσω το παιχνίδι, προσωπικά το τι έχει γίνει στην αντίπαλη ομάδα, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Μου έχει δώσει μια αίσθηση αηδίας, γιατί βλέπω ομάδες και παραομάδες εκεί που ήταν αγαπημένοι…” τόνισε ο Αλέξης Παππάς.

Τότε ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον Αλέξη ότι έχει αρχηγικές τάσεις και πως η συμπεριφορά του έχει αλλάξει. Ο συμπαίκτης του απάντησε: “Δεν έχουμε σαν στόχο να παραμείνουμε ως το τέλος. Εμείς ήρθαμε να απολαύσουμε το παιχνίδι, ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει. Δεν με αφορά αν θα φύγω αυτή την εβδομάδα ή την 25η” δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

 

Read More

And More