Survivor: Ο δύσκολος χωρισμός Μαριαλένας – Σάκη και η σχέση εκείνου με τον Γιώργο Λιβάνη

Στην εκπομπή “Love it” παραχώρησε συνέντευξη η φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το Survivor, Λυδία Μπελέκα. Η ίδια ξεκαθάρισε τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σακη Κατσούλη, αναφέρθηκε στη σοβαρή σχέση που είχαν και το δύσκολο χωρισμό τους, αποκάλυψε ότι η Χριστίνα Κεφαλά δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ενώ μίλησε και για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη.

“Η Μαριαλένα δεν προσποιείται εννοείται, είναι 100% ο εαυτός της. Δήλωσε μόνη της συμμετοχή, νομίζω πρώτη ημέρα που χώρισε από τον Σάκη. Απλά τυχαία δήλωσαν και οι δύο παρόμοιες ημέρες. Το συζήταγαν ότι θα ήταν πολύ ωραίο κάποιος να μπει μέσα στο Survivor αλλά δεν είχαν πει ότι θα δήλωναν μαζί, να πάνε μαζί.

Την είδα λίγο σοκαρισμένη. Στην αρχή νευρίασε. Πιστεύω έκατσε λίγο πήρε τον χρόνο της και είδε ότι αυτές θα είναι οι συνθήκες από εδώ και πέρα, πρέπει να πορευτούν με αυτό. Είχαν μια σχέση μεγάλη και δυνατή, δεν μπορώ να πω ότι τον μισεί. Παρόλα αυτά υπήρχε θυμός, ήταν δύσκολος χωρισμός. Μετά τον χωρισμό είχαν τυπικές επαφές, όσον αφορά τη μετακόμιση του σπιτιού γιατί συγκατοικούσαν και το πηγαίνανε σοβαρά. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Ο Σάκης την αγαπούσε πάρα πολύ και η Μαριαλένα το ίδιο. Ήταν αμοιβαίο.

Από γνωστό γνωστού έμαθε η Μαριαλένα τι συμβαίνει με τον Σάκη και την Χριστίνα στο περίπου. Δεν νομίζω ότι είχαν σχέση – σχέση. Η θέση της Μαριαλένας είναι πιο δύσκολη γιατί δεν ήξερε ότι θα έβλεπε τον Σάκη και την Χριστίνα. Δεν ξέρω κατά πόσο της αρέσει αυτό. Είναι ψέμα ότι η Χριστίνα ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας. Η Χριστίνα βρέθηκε αργότερα στη ζωή του Σάκη. Πρόσφατα ο Σάκης άνοιξε ένα σπα και προφανώς είπε στην Μαριαλένα έλα να σου δείξω γι΄αυτό της έκανε και μασάζ.

Ο Σάκης και ο Γιώργος Λιβάνης δεν κάνουν παρέα. Έχει τύχει να ντύσει ο Σάκης τον Γιώργο για κάποιες φωτογραφίσεις. Δεν ήταν ποτέ φίλοι. Επειδή ο Γιώργος μένει στο Περιστέρι, η Μαριαλένα τον ήξερε πολύ πριν τον Σάκη. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σε σχέση, είναι περίπου ένα μήνα πριν φύγει η Μαριαλένα. Είναι πολύ χαρούμενη με το νέο ξεκίνημα που έχει κάνει με τον Γιώργο Λιβάνη. Όταν ταιριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων δε θέλει και πολύ”, ανέφερε η φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More