Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος δίνει στεγνά την κολλητή του, Καρολίνα Καλύβα – “Κοιτάει την πάρτη της”

Από την αρχή του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα έγιναν φίλοι, υποστηρίζοντας πολλές φορές ο ένας τον άλλον σε διαπληκτισμούς. Ωστόσο, η στάση εκείνης, μετά τη σημερινή ήττα των μπλε, ενόχλησε, τόσο τον Ηλία Μπόγδανο όσο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, οι οποίοι δε δίστασαν να το σχολιάσουν. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέφερε εκνευρισμένος:

“Η Καρολίνα επειδή είναι πάρα πολύ απόλυτη σαν άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της. Αν ξεκινήσει να μιλάει και της στρίψει λίγο, ωρύεται από πάνω σου με μία τσιριχτή φωνή, που σε τσιμπάει μέσα σου. Δηλαδή δεν μπορείς να μιλήσεις. Αυτό το πράγμα πολλές φορές σου χαλάει το κέφι… Το θυμάμαι και από παλιότερα, να ‘χω εγώ τα δικά μου και να μην κάνει λίγο στην άκρη το εγώ της.

Θέλει να σε κουκουλώσει, να φωνάξει από επάνω. Δεν μπορεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί της, κοιτάει την πάρτη της, να πει αυτό που γουστάρει εκείνη. Η Καρολίνα δεν μπορεί να χωνέψει να χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα, με τίποτα. Τρελαίνεται, νευριάζει και αρχίζει και λέει δικαιολογίες”.

Read More

And More