Survivor: Ο κακός χαμός στη μπλε ομάδα – Έξαλλη η Άννα – Μαρία Βέλλη με την Ελευθερία Ελευθερίου

Οι εντάσεις στη μπλε ομάδα του Survivor φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μεταξύ τους εδώ και αρκετό καιρό δε δείχνουν πρόθυμοι να τα βρουν ούτε μετά την είσοδο των νέων παικτών. Αφορμή στάθηκε για ακόμη μια φορά η “κατηγορία” που είχε προσάψει η Ελευθερία Ελευθερίου στην Άννα Μαρία Βέλλη πως την αδίκησε στη μερίδα του φαγητού. 

Η youtuber έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη από αυτό με την γνωστή τραγουδίστρια να απαντα, “Το μεγαλύτερο λάθος είναι που δεν μιλάω κατευθείαν όταν με ενοχλεί κάτι. Eνοχλήθηκα που είδα φουσκωμένες τις μερίδες των παιδιών και το λάθος μου είναι που δεν το είπα εκείνη την ώρα. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη”

“Άρα το λάθος δεν είναι ότι με είπες κλέφτρα αλλά το ότι με θεωρείς κλέφτρα. Απάντησέ μου” απάντησε έξαλλη η Άννα Μαρία η οποία συνέχισε μιλώντας στην κάμερα και εκφράζοντας την ενόχλησή της από τη στάση που κράτησαν οι συμπαίκτες της.

“Το πως αντιδράμε όταν δεν έχουμε προσβληθεί επί προσωπικού λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα μας” είπε.

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και ο Νίκος Μπάρτζηες λέγοντας, “Η Ελευθερία είναι εκτός τόπου και ο χρόνου, ζει στο συννεφάκι της. Την έχει πιάσει ο Άλεξ και ο Κρις της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και το αστείο είναι ότι όταν συζητάμε όλοι μαζί δεν την υποστηρίζουν καν”. 

Οι εντάσεις ωστόσο δε σταμάτησαν εκεί αφού οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν τα δυο κορίτσια προσπάθησαν να μιλήσουν ιδιαιτέρως με την Ελευθερία τελικά να αποχωρεί από τη κουβέντα.

 

 

 

Read More

And More