Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έριξε την «βόμβα» – Μαλλιά κουβάρια στους Μαχητές

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε ένα μεγάλο μυστικό στον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού αποφάσισε να το αποκαλύψει… ρίχνοντας μεγάλη «βόμβα»!

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον συμπαίκτη της ότι δυο Μαχητές της ζήτησαν να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση κάποιον αγαπητό παίκτη της ομάδας της, ώστε στη σημερινή αποχώρηση να φύγει κάποιος από την μπλε ομάδα.

Όπως ήταν επόμενο, η κίνηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα έφερε εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών, με την Ασημίνα – η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση – να ξεσπάσει σε κλάματα και να ευχαριστεί την ομάδα των Διάσημων για την αποκάλυψή τους.

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

 

Η Μυριέλλα «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα δίχως να απαντήσει ξεκάθαρα. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε κι ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα τα μασούσε κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

«Κοιτάω το πάτωμα να δω αν πάει και πιο κάτω. Με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτό το πράγματα» τόνισε η Ασημίνα, η οποία νιώθει προδομένη από την ομάδα της.

«Αν ανοίξουν καλά τα μάτια τους οι μπλε, θα έβλεπαν ότι είναι δυο κοπέλες – η Ασημίνα και η Σοφιάννα – που έκαναν τα πάντα για την ομάδα» είπε η Μυριέλλα.

Read More

And More