Πάρτι στο Twitter!

Survivor: Ο Σάκης ανοίγει τα χαρτιά του για την Μαριαλένα! Το δώρο και το ρομαντικό ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα

Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε – χωρίς ιδιαίτερο κόπο βέβαια – να κάνει την προξενήτρα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο ηθοποιός θέλησε να δώσει στον συμπαίκτη του ένα κολιέ με μια καρδούλα που έφτιαξε ο ίδιος, ώστε να το δώσει στην πρώην σύντροφό του…

Τότε ο Σάκης Κατσούλης άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε ακριβώς πώς βλέπει την κατάσταση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Τα μυαλά μας συντονίζονται, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήθελα να της κάνω ένα δώρο. Αλλάξαμε ομάδες και… δεν έβρισκα μαγαζί. Κοίτα θα σου πω ακριβώς τι σκέφτομαι για την Μαριαλένα. Επειδή πιάσαμε κουβέντα και είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πω μερικά πράγματα για μένα. Δεν μπορώ να κρύψω σε κανέναν ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Το ξέρει και η ίδια. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και το συν ήταν ότι είναι και η Μαριαλένα εδώ. Τα όσα έχουμε περάσει εδώ δεν μπορεί κανείς να τα καταλάβει ή να τα ζήσει. Είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ, να μην υπάρξει έστω κάτι που θα το χαλάσει. Οπότε αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από την Μαριαλένα…”. Τότε ο Αλέξης του έδωσε τις ευχές του!

“Κανείς δεν ξέρει το αύριο” κατέληξε ο Σάκης στην κάμερα.

 

Στη συνέχεια, ο Σάκης πήγε το δώρο στην Μαριαλένα, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αλλά και την αμηχανία της. Οι δυο τους βγήκαν… ρομαντικό ραντεβού και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα του Αγίου Δομινίκου, ενώ το Twitter πήρε “φωτιά” καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής διάθεσης των δυο πρώην του Survivor.

 

Δες τα καλύτερα tweets:

Read More

And More