Survivor: Οι σύντροφοι των παικτών λίγο πριν τον τελικό – Εξομολογήσεις και σχέδια γάμου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor ξεκίνησε, αφού την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου το ριάλιτι επιβίωσης ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαείδη και Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, αγωνιούν για την τελευταία αποχώρηση του φετινού Survivor η οποία θα προβλήθει το βράδυ της Κυριακής.

Την ίδια ώρα οι σύντροφοι των παικτών περιμένουν με τη σειρά τους το φινάλε του Survivor, ελπίζοντας ο καθένας ή καθεμιά πως στην πρώτη θέση θα βρεθεί το άλλο τους μισό.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Νέα αρχή δίπλα στον Στάθη Σχίζα

Η είσοδος του Στάθη Σχίζα στο Survivor συνοδεύτηκε με έντονες φήμες για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και μπορεί η ίδια να αρνήθηκε αρχικά την σχέση τους, στην πορεία όμως, η εντυπωσιακή ξανθιά εκδήλωσε τον έρωτά της, επιβεβαιώνοντας πως με τον Στάθη Σχίζα είναι ζευγάρι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

«Αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό, εννοείται θα είμαι εκεί δίπλα του και θα τον στηρίξω. Μετά το παιχνίδι περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές, θέλω να πάει καλά στο Survivor και μετά θα πάμε και διακοπές», δήλωσε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Μαρία Αντώνα – Σχέδια γάμου με τον Άρη Σοϊλέδη

Και ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε στο Survivor ως παίκτης – προθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης. Φανατική τηλεθεάτρια η Μαρία Αντωνά η οποία καθημερινά στηρίζει τον αγαπημένο της και μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open στην οποία και συνεργάζεται φέτος, δίπλα στην Μπέττυ Μαγγίρα. 

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα.

Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο», δήλωσε πρόσφατα η Μαρία Αντωνά μιλώντας στο Mykonos Live TV.

Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πολυσυζητημένη σχέση του Survivor

Ίσως η πιο πολυσυζητημένη σχέση του φετινού Survivor, αυτή της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια συνδέεται με μια σχέση 2,5 ετών με τον τραγουδιστή, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Η Ασημίνα Χατηζανδρέου ήρθε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση με τις δηλώσεις των συμπαικτών της για τον Χρήστο Δάντη.

Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής μετά την αποκάλυψη της προσωπική του ζωής βρέθηκε σε… κυνηγητό με τους δημοσιογράφους προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά για την Ασημίνα του.

Σταυρούλα Χρυσαείδη – Παναγιώτης Τριβιζάς: Ένας… αθόρυβος έρωτας

Ο αθλητής στίβου – πυροσβέστης από την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαείδη στο Survivor έσπευσε να στηρίζει την αγαπημένη του μέσα από τα social media.

«Πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο η Σταυρούλα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα είναι εύκολα και πραγματικά φαίνεται αυτό, γιατί είναι πολύ δυνατή στους στόχους, πολύ συγκεντρωμένη και είναι πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Η Σταυρούλα είναι όπως είναι και στην έξω ζωή. Της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες, δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τριβιζάς μιλώντας στην εκπομπή Love It.

Τέλος, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, γνωστή ως Μαίη του Survivor δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στην προσωπική της ζωή.

Όπως όλα δείχνουν, η 24χρονη κωπηλάτρια μπήκε στο παιχνίδια ως single, κάτι που ίσως αλλάξει μετά το τέλος του Survivor, μιας και φανατικοί θαυμαστές της αυξάνονται, κρατώντας τη Μαίη στο Survivor.

Read More

And More