Survivor: “Οι ζήλιες ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι για τα μάτια του κόσμου”

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης, πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για τις εξελίξεις στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στην περιβόητη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δυο τους έχουν μπερδέψει το τηλεοπτικό κοινό, με άλλους να πιστεύουν ότι είναι και πάλι ζευγάρι και άλλους να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους. 

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης πήρε θέση στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν συνάψει σχέση, ωστόσο οι ζήλιες γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

“Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η σχέση που έχουν, που δεν είναι απαραίτητα ερωτική, είναι μια σχέση αγάπης, συμπάθειας και εκτίμησης. Είναι κάτι αληθινό χωρίς να είναι απαραίτητα ερωτικό. Οι ζήλιες μεταξύ τους είναι τερτίπια, που γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Είναι για να γελάνε. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχουν τώρα σχέση. Εγώ ήξερα ότι ο Σάκης ήταν με την Μαριαλένα, αλλά τη Μαριαλένα δεν την ήξερα προσωπικά”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Ταβλαδάκη. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More