Survivor: Οριστικό! Ο James Καφετζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Το πιο απρόβλεπτο συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Μετά την αποκάλυψη του αποτελέσματος της κάλπης από τον Γιώργο Λιανό για τους υποψήφιους της εβδομάδας, ο James Καφετζής έριξε τη βόμβα, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι. 

Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης 11/5 τα αδέρφια του είχαν αποκαλύψει μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, ότι ο δημοφιλής παίκτης της μπλε ομάδας αποχωρεί από το παιχνίδι. Λίγες ώρες μετά, ο James Καφετζής επιβεβαίωσε τα λεγόμενά τους. Μετά από πέντε μήνες παραμονής του στο Survivor, ο ίδιος κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο.

“Γιώργο, όπως έχεις αναφέρει και εσύ, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θέλω να προσθέσω και εγώ ακόμα μία ανατροπή στο παιχνίδι. Όπως όλοι ξέρουμε εγώ βρίσκομαι εδώ πέντε μήνες και μαζί με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει μαζί πείνα, καταιγίδες, χαρές, λύπες… Σε αυτούς τους πέντε μήνες σωματικά έχω εξαντληθεί.

Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου, η δισκοκήλη, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100% που έκανα πάντα, αλλά αυτό το αφήνω πέρα γιατί ξέρω ότι αν η ψυχή θέλει και το μυαλό, το σώμα ακολουθεί. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου και με τον καιρό νιώθω ότι τα χάνω γιατί έχω ρουφηχτεί από το παιχνίδι πολύ. Νιώθω ότι αρχίζω να ξεχνάω αναμνήσεις από την έξω ζωή.

Επειδή νιώθω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor. Ξέρω ότι έχω περάσει πολλά, με έχει στηρίξει ο κόσμος και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Νιώθω ότι το Survivor έχει φτάσει στο τέλος του για μένα. Αν έχω στενοχωρήσει κάποιον το έχω κάνει άθελά μου και θέλω να ζητήσω συγγνώμη”, ανέφερε αρχικά ο James Καφετζής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Έχω αυτές τις σκέψεις εδώ και ένα μήνα. Και παρέα με τον Νίκο πάντα ήμασταν εκεί για να σηκώνει ο ένας τον άλλον. Το έχω μελετήσει και φιλτράρει πάρα πολύ. Ξέρω ότι αν παραμείνω δεν θα μπορώ να αποδώσω, όπως θα ήθελα, και να είμαι ο εαυτός μου… Νιώθω ότι έχει έρθει η ώρα μου να επιστρέψω στο νησί μου και την οικογένειά μου”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More