Survivor Πάνος Καλίδης – Ο αδερφός του αποκαλύπτει: “Δεν είναι ο χαρακτήρας του να κάνει τεχνάσματα”

Όπως έγινε γνωστό από το χθεσινό επεισόδιο, ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής, ύστερα από πολλές ημέρες σκέψης και αϋπνίας, όπως είπε, πήρε την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι, καθώς ξέρει πως δε θα έφτανε στον τελικό.

Ο αδερφός του, Λάμπης Καλτσίδης, μίλησε στο Πρωινό για την οικειοθελή αποχώρηση του αδερφού του. «Πιστεύω ότι ήταν ό,τι πιο αξιοπρεπές θα μπορούσε να κάνει. Στην κατάλληλη στιγμή, γιατί αγωνιστικά άρχισε να μην τα πηγαίνει καλά, σωματικά άρχισε να καταρρέει τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ντράπηκε, όταν έδειξε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ότι πονάει, γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας του να κάνει τεχνάσματα. Έπρεπε να το κάνει για την ομάδα του» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήθελε να μείνει παραπάνω, γιατί τα χρήματα είναι σημαντικά σε αυτήν την εποχή που δεν υπάρχουν δουλειές. Έχει έναν χρόνο, που έχουν να δουλέψουν οι καλλιτέχνες. Δεν γινόταν να κάτσει παραπάνω».

Ο Λάμπης Καλτσίδης επεσήμανε πως ο Πάνος Καλίδης είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος, ευαίσθητος και τα δίνει όλα για τους άλλους.

Δες το βίντεο:

Read More

And More