Survivor: Πού βρίσκονται και τι κάνουν οι τέσσερις φιναλίστ – Η πολυτελής βίλα που μένουν

Στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης 1/7, οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κορόμι επέστρεψαν στην πατρίδα και προετοιμάζονται για τον Ημιτελικό (4/7) και τον μεγάλο Τελικό του reality επιβίωσης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, αυτή τη στιγμή οι τέσσερις φιναλίστ μένουν σε μια υπερπολυτελή βίλα σε έναν λόφο ανάμεσα στην Ανάβυσσο και στα Καλύβια, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Χθες το μεσημέρι, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και γυρίσματα με την Μαριαλένα, τον Σάκη, τον Ηλία και τον Κόρο να συναντούν για πρώτη φορά τους γονείς τους. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικό. Η παραγωγή δεν άφησε ούτε ένα λεπτό τους παίκτες μόνους με τις οικογένειες τους, καθώς δεν ήθελαν να διαρρεύσει τίποτα για το τι γίνεται έξω.

Σύμφωνα με τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, ο καθένας έχει το δικό του δωμάτιο ενώ στον αυριανό ημιτελικό θα τους δούμε αρκετά ανανεωμένους αφού κατάφεραν να κάνουν το μπάνιο τους, να ξυριστούν και να ξεκουραστούν.

Read More

And More