Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει για τον Ατζούν: “Είχε στείλει το αεροπλάνο του για να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά”

Η Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και μίλησε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ατζούν Ιλίτζαλι

Για τους παίκτες που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα: “Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους γιατί η παραγωγή μας ψάχνει, ειδικά την πρώτη ημέρα έψαξε όλων τα πράγματα. Βέβαια, αυτοί τα έραψαν επάνω τους ή τα έκρυψαν στο σώμα τους. Εγώ θυμάμαι στο πρώτο αγώνισμα που ήταν στη θάλασσα, βούτηξα στο νερό και είδα ένα δολάριο να επιπλέει”.

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο: “Είπα στον Γιώργο Ασημακόπουλο τι μπορεί να κάνει για να μην πεινάσει. Το άγχος του είναι το φαγητό. Μάλιστα, μου είπε ότι δεν είναι τόσο γυμνασμένος όσο ήταν παλαιότερα και με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται. Εγώ του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυμναστεί, επειδή δεν τρώνε”.

Για τον Σάκη Κατσούλη και τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Τον Σάκη δεν τον γνωρίζω όσο γνωρίζω τον Γιώργο. Έχουμε βρεθεί σε κοινή παρέα αλλά δεν μου έδειξε το πρόσωπο που έχει δείξει τώρα. Νομίζω ότι αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είδε το παιχνίδι απέξω και θέλει να κόψει τον αέρα κάποιων, οπότε έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος, πιο σκληρός. Στην έξω ζωή δεν είναι έτσι. Εμένα μου έδειξε ένα ήρεμο πρόσωπο.

Στις σχέσεις του δεν ξέρω πώς είναι. Έχω ακούσει κάποια πράγματα για το χωρισμό του από τη Μαριαλένα αλλά δεν μου αρέσει να τα ανακυκλώνω. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια. Πιστεύω ότι ισχύει. Μια γυναίκα δεν λέει ψέματα. Τώρα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και έχουν έρθει πιο κοντά. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι θα μπει στο Survivor. Η Μαριαλένα είχε πει ότι αν μπει εκείνος δεν θα μπει αυτή. Στην αρχή ο Σάκης ήταν στενοχωρημένος γιατί ήθελε να μπει”.

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ατζούν: “Με τον Ατζούν έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Είχε πει ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια από το Survivor. Με είχε καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το αεροπλάνο του να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά. Έμεινα στη βίλα του. Είναι πολύ οικείος”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More