Survivor: Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα μπαίνει στον νέο κύκλο του ριάλιτι;

Πρόταση για τον φετινό κύκλο του Survivor φαίνεται ότι δέχτηκε η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα. Ο λόγος για την Κύπρια Κάλια Ελευθερίου, η οποία βρισκόταν μαζί με τον παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Μεσημέρι ΣΚΑΪ».

Η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση, μιλώντας στο Happy Day. «Δέχτηκα τηλεφώνημα για το Survivor, δεν έχει καταλήξει κάπου, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ αν και εφόσον θα πήγαινα. Έχει γίνει μία ανεπίσημη συζήτηση για να μπορώ να πω ότι, ναι, έγινε πρόταση κι έχουμε βάλει τα πράγματα κάτω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και νομίζω ότι θα άντεχα μέχρι το τέλος. Δεν έχω δει τον εαυτό μου ποτέ σε τέτοιες συνθήκες πείνας για να ξέρω πώς θα συμπεριφερθώ, ούτε με τόσο κόσμο που δεν ξέρω να πρέπει να μείνω μαζί τους τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι χαρακτήρα θα βγάλω» ανέφερε η Κάλια Ελευθερίου.

 «Δεν με αγχώνει να συζητήσω για τα λεφτά γιατί πιστεύω ο καθένας διεκδικεί αυτά που πιστεύει ότι του αξίζουν. Αν κάνω μια κουβέντα και δω ότι δεν βγαίνω οικονομικά, δεν θα το κάνω» πρόσθεσε στη συνέχεια η Κάλια Ελευθερίου.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Read More

And More