Survivor: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό – Τρίτη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο φινάλε του Survivor! Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι τρεις παίκτες που αναμετρήθηκαν για την πρόκρισή τους στον τελικό. Τελικά, εκείνοι που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος. 

Οι δύο άντρες, που ξεχώρισαν για τη δυναμικότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Survivor βρίσκονται πλέον ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, δηλαδή στη νίκη του επάθλου των 100.000 ευρώ. Ο τελικός του Survivor 4 θα είναι ανδρική απόφαση!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Ούσα ιδιαίτερα χαρούμενη, η ίδια μίλησε για τελευταία φορά έχοντας το ρόλο της παίκτριας, αφού αύριο θα κάθεται στο πλευρό των πρώην διαγωνιζόμενων. 

Μετά από ένα live, που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Ο γνωστός παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του Survivor για το αυριανό βράδυ, το οποίο θα είναι το τέλος ενός μεγάλου και πολύ επιτυχημένου κύκλου.

Δες φωτογραφίες του TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More