Survivor spoiler: Το τεράστιο δώρο που θα απολαύσουν οι νικητές, λίγο πριν από την κρίσιμη αποχώρηση

Εβδομάδα αλλαγών είναι αυτή που διανύουμε για το Survivor, αφού την Τετάρτη 09/06 δεν προβλήθηκε επεισόδιο, ενώ την Κυριακή θα δούμε για πρώτη φορά κάποιον παίκτη να αποχωρεί. Μπορεί μέχρι πρότινος οι αποχωρήσεις να πραγματοποιούνταν κάθε Τετάρτη, όμως από αυτή την εβδομάδα και στο εξής, οι αποχωρήσεις θα γίνονται τις Κυριακές.

Έτσι, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι εναπομείναντες παίκτες θα δίνουν σκληρές και απαιτητικές μάχες, προκειμένου να κερδίζουν την πολυπόθητη ασυλία και να “σώζουν” τους εαυτούς τους από τη διαδικασία της αποχώρησης. Να σου θυμίσουμε, ότι αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση είναι γυναικεία υπόθεση, καθώς υποψήφιες είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Για μία από τις τρεις παίκτριες το ταξίδι στο Survivor θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

 

Διάβασε ακόμα: Survivor Spoiler: Χαμός ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες

 

Ωστόσο, λίγο πριν από το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα της παίκτριας που αποχωρεί, οι Survivors θα παίξουν στο αγώνισμα με τους Τούρκους παίκτες και το έπαθλο που τους περιμένει είναι μοναδικό. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποφάσισε οι κερδισμένοι να ταξιδέψουν στις μαγευτικές Μπαχάμες. 

Read More

And More