Survivor: Τα υπονοούμενα του James για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη – “Έχει ακόμα αισθήματα για εκείνη…”

Η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη μπλε ομάδα του Survivor. Τα δυο παιδιά που για δυο χρόνια υπήρξαν ζευγάρι καλούνται τώρα να συνυπάρξουν στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα στην ίδια ομάδα. 

Τη μεταξύ τους σχέση και τον τρόπο που αντιδρούν ο ένας απέναντι στον άλλο σχολίασε ο James συνομιλώντας με τον Νίκο Μπαρτζη. Συγκεκριμένα ο Τζειμς είπε πως κατά τη γνώμη του ο Σάκης δείχνει να έχει ακόμα αισθήματα για τη Μαριαλένα ενώ εκείνη δείχνει να είναι μπερδεμένη εξαιτίας και της σχέσης που έχει εκτός παιχνιδιού.

“Μας έχει πει εκατό φορές όλη την ιστορία και καλώς ή κακώς όταν μπήκε στο παιχνίδι εγώ είχα μια ιδέα για αυτόν. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος επειδή βασίστηκα σε αυτά που είχε πει εκείνη. Με αυτά που μας είχε πει εγώ περίμενα μια διαφορετική στάση από εκείνη αλλά είναι και το συναισθηματικό. Έχω δει μια άλλη στάση αλλά είναι το συναισθηματικό γιατί σκέψου να μπαίνει ένα οικείο πρόσωπο εδώ μέσα. Δε ξέρω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Περίμενα διαφορετική την αντίδρασή της. Υπάρχει συναίσθημα. Απ’ ότι βλέπω ο Σάκης έχει ακόμα αισθήματα για εκείνη, η Μαριαλένα έχει ένα άλλο παιδί έξω αλλά όταν είσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι και βλέπεις ένα οικείο πρόσωπο είναι λογικό να έχεις συναισθήματα και να νιώθεις μια οικειότητα. Δεν είναι καλά ψυχολογικά αλλά είναι διαφορετική από αυτό που περίμενα να είναι. Φοβάμαι μη γίνει μπάχαλο εδώ μέσα. Δε νομίζω ότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της Μαριαλένας απλά νομίζω ότι είναι λίγο μπερδεμένη και περνάει μια δύσκολη φάση”

Read More

And More