Survivor Τελικός: Το μήνυμα στήριξης της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη πριν από τον μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να αποτελούν τους δύο φιναλίστ. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφτασε μια ανάσα πριν από το τέλος, αφού αποχώρησε στην τελική τριάδα, αφήνοντας τους δύο άνδρες να “μονομαχήσουν” για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η 25χρονη γυμνάστρια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς ξεπέρασε τον εαυτό της όλους αυτούς τους μήνες και ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκριση.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να στέλνει το δικό της μήνυμα πριν από την έναρξη του τελευταίου live. Μπορεί η ίδια να έχει άψογες σχέσεις τόσο με τον Σάκη Κατσούλη όσο και με τον Ηλία Μπόγδανο, ωστόσο σήμερα στηρίζει τον Σάκη Κατσούλη, αφού εκείνος ήταν ο άνθρωπός της όσο βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να παροτρύνει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram να στηρίξουν τον Σάκη Κατσούλη. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους μέσα από το παιχνίδι, η ίδια έγραψε: “Σήμερα όλοι στηρίζουμε s1 στο 54777”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More