Survivor: Το πλάνο που “καίει” τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Κοιμούνται αγκαλιά

Η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη έχει αναμφίβολα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στον φετινό κύκλο του Survivor. Από την ημέρα που ο 30χρονος “εισέβαλε” στο reality επιβίωσης έχουν έρθει τα πάνω – κάτω και τίποτα δεν φαίνεται να είναι το ίδιο στη μεταξύ τους σχέση.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Αύγουστο, μετά από αρκετές εντάσεις που υπήρχαν στο μακροχρόνιο δεσμό τους. Ο χωρισμός τους δεν ήταν καλός και εκ τότε δεν κράτησαν καμία επαφή.

Με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor, οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά, με την Μριαλένα Ρουμελιώτη να επιμένει ωστόσο, ότι είναι μόνο φίλοι, καθώς εκτός παιχνιδιού βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μετά τα δάκρυά της για την αλλαγή ομάδας του Σάκη Κατσούλη και τα τρυφερά λόγια που ακούσαμε να λέει ο ένας για τον άλλον, στο σημερινό επεισόδιο ένα πλάνο “πρόδωσε” ότι κοιμούνται αγκαλιά. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν ξεκαθαρίσει τι τρέχει μεταξύ τους, όμως οι πράξεις – τις περισσότερες φορές – μιλάνε κι από μόνες τους.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More