Survivor: Το “σ’αγαπώ” του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αναμφισβήτητα δυο από τους παίκτες του φετινού Survivor που έχουν σχολιαστεί όσο κανείς άλλος κυρίως λόγω της μεταξύ τους σχέσης.

Τα δυο παιδιά που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης βρήκαν την ευκαιρία για να έρθουν και πάλι κοντά. Ο ένας στηρίζει τον άλλο και πλέον οι δυο τους λειτουργούν σαν να είναι ένα.

Στο σημερινό αγώνισμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε κάτι που την έκανε να χάσει την ασυλία. Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη έχασε μόνο μια από τις πέντε ζωές που είχε κερδίζοντας έτσι την ασυλία και εξασφαλίζοντας τόσο τη δική του παραμονή όσο και της Μαριαλένας αφού εκείνος είναι αυτός που θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούσε να ηρεμήσει τη Μαριαλένα που παραπονιόταν για τον τραυματισμό της με εκείνη να τον τραβά προς το μέρος της δίνοντάς του μια σφιχτή αγκαλιά. Αμέσως μετά εκείνος της είπε: “Σ΄αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο” με εκείνη να ανταποδίδει την αγάπη της ενώ λίγο μετά του είπε: “Μπράβο αγάπη μου”.

Read More

And More