Survivor: Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης – Έτρεξε δίπλα του η Μαριαλένα

Για το έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν φωνητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους αγωνίζονται σήμερα οι παίκτες του Survivor. Όπως πάντα όλοι οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο μάχης και τα δίνουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν το έπαθλο που θα τους κάνει να νιώσουν για λίγο κοντά στις οικογένειές τους.

Ο Σάκης Κατσούλης που σε κάθε αγώνα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, μπαίνοντας στον στίβο μάχης για να αγωνιστεί απέναντι στον Κόρο, είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα, την ώρα τον βολών παραπάτησε και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα να χάσει τον πόντο αλλά και να χρειαστεί να μείνει για λίγα λεπτά κάτω προκειμένου να βρει τη δύναμη να σηκωθεί.

Η Μαριαλένα που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι μαζί του και πλέον δείχνουν να έχουν έρθει και πάλι πολύ κοντά, όταν τον είδε πεσμένο στην άμμο έτρεξε αμέσως κοντά του προκειμένου να σιγουρευτεί ότι είναι καλά και να τον βοηθήσει. Οι δυο τους άλλωστε πολλές φορές έχουν πει πως παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται σε αντίπαλες ομάδες στηρίζουν και ανησυχούν ο ένας για τον άλλο.

 

Read More

And More