Survivor – Τριαντάφυλλος: H πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή – Αυτοκινητοπομπή για χάρη του στο αεροδρόμιο

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor και αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεις, θα υπάρξει θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Αθήνας, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής αποτελούσε έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες μέσα στο reality επιβίωσης.

Ο διαχειριστής του Official page του Τριαντάφυλλου, Γιώργος Γενιδάκης, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τις ετοιμασίες της επιστροφής του τραγουδιστή στην Ελλάδα. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την ώρα που ο Ντάφυ θα καταφτάνει στο αεροδρόμιο, θα τον υποδεχτούν οι θαυμαστές του, τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Δεν θα μπουν όλοι μέσα στο Ελ. Βενιζέλος και οι περισσότεροι θα τον περιμένουν έξω. Φυσικά θα υπάρχουν και πανό, ενώ ο Γιώργος Γενιδάκης ανέφερε πως όταν αποχωρήσει από το αεροδρόμιο θα γίνει και μια… αυτοκινητοπομπή που θα τον συνοδεύσει κατά τη διαδρομή του με κόρνες και τραγούδια.

 

Πριν από λίγη ώρα, ο Τριαντάφυλλος έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram.  «Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες , χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα , πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια , σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω πάλι από τα τόσα μηνύματά σας από τα τόσα όμορφα λόγια σας!!! Έχω τόσα πολλά να σας πω, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ» έγραψε ο τραγουδιστής.

Read More

And More