Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Έτσι διέρρευσε στην οικογένειά του η οικειοθελής αποχώρησή του

Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor προκάλεσε «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κανένας δεν περίμενε ότι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες θα έφευγε σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού.

Διάβασε εδώ επίσης: Survivor: Τίτλοι τέλους για τον James Καφετζή – Το twitter δοξάζει τον πρίγκιπα και τον στέφει νικητή

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μετά την παράταση του παιχνιδιού, ανακοίνωσε στους παίκτες την αύξηση του ποσού που λαμβάνουν και μάλιστα, στο 100%. Ο 24χρονος δεν το δέχτηκε και προχώρησε σε μία άλλη διαπραγμάτευση, πιθανότατα και λόγω της δουλειάς του που έχει να κάνει με τον τουρισμό.

Πώς διέρρευσε, όμως, η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς στην οικογένειά του; Η παραγωγή έκανε μία επικοινωνία με τα μέλη της προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να τον μεταπείσουν. «Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Τζέιμς στην πρώτη επικοινωνία με την οικογένειά του, είπε κλαίγοντας ότι δεν ήταν καλά.

Read More

And More