Survivor: Τίτλοι τέλους για τον James Καφετζή – Το twitter δοξάζει τον πρίγκιπα και τον στέφει νικητή

Η απόλυτη ανατροπή πραγματοποιήθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο James Καφετζής, ένα από τα μεγάλα φαβορί, ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης. Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, ο 24χρονος διοργανωτής boat party αποτελούσε έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς παίκτες, με τον κόσμο να τον κρατά στο Survivor σε κάθε υποψηφιότητά του.

Αυτή τη φορά, ο James Καφετζής επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, τόσο στους συμπαίκτες του όσο και  στους τηλεθεατές, αφού η απρόσμενη ανακοίνωσή του ξάφνιασε τους πάντες. Μετά το πέρας πέντε μηνών, ο “πρίγκιπας” του Survivor, όπως τον έχουν βαφτίσει οι χρήστες των social media, υψώνει το χέρι για έναν τελευταίο χαρακτηριστικό χαιρετισμό, ολοκληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο κύκλο.

Στο άκουσμα αυτής της απόφασης το όνομα “James Καφετζής” έγινε trend στο twitter, αφού χιλιάδες τηλεθεατές δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Το δημοφιλές Mέσo κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισε από υποστηρικτικά μηνύματα που αποθέωναν τον παίκτη της μπλε ομάδας, στέφοντάς τον άτυπα νικητή του Survivor.

Ο κόσμος εξέφρασε τη συγκίνησή του και το θαυμασμό του για τη στάση του James Καφετζή, την αξιοπρέπειά του και την πραγματική φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε αυτόν και τον Νίκο Μπάρτζη. Πολλοί, μάλιστα, στάθηκαν στη φράση του “για μένα το έπαθλο ήταν ο Νίκος”.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατζούν Ιλίτζαλι δέχθηκε τα πυρά του twitter, με άλλους να δηλώνουν πως πλέον το Survivor έχει τελειώσει και άλλους να του θυμίζουν ότι υπάρχουν και πράγματα που δεν αγοράζονται, όπως η αξιοπρέπεια. 

Δες τα καλύτερα tweets:

 

 

Read More

And More