Survivor: Χαμός στο Twitter με τις αποκαλύψεις του Ατζούν για Μαριαλένα – Σάκη και τον άγριο τσακωμό στην καλύβα

Ένα άκρως εκρηκτικό και ενδιαφέρον επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε χθες, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα για τη γέννηση της κόρης του και τη θέση του προσωρινά πήρε ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης Ατζούν Ιλιτζαλί.

Βέβαια, ο Ατζούν με το που έφτασε στο αγώνισμα για έπαθλο επικοινωνίας δεν δίστασε… να στήσει στον τοίχο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη για τη σχέση τους.

 

Ο Τούρκος παραγωγός έκανε “expose” το πρώην ζευγάρι, αποκαλύπτοντας πως στις οντισιόν τους έλεγαν διαφορετικά πράγματα για τον χωρισμό τους, ενώ τόνισε πως πιστεύει ότι θα υπάρχει επανασύνδεση μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια, λίγο αργότερα και αφού η μπλε ομάδα νίκησε στο έπαθλο επικοινωνίας, ένας τρικούβερτος καβγάς ξεκίνησε στην παραλία, με συνέπεια ο Σάκης να γίνει πυρ και μανία. (Δες εδώ τι συνέβη ακριβώς)

Το Twitter για ακόμη μια φορά παρακολούθησε με αγωνία το χθεσινό επεισόδιο, με τους χρήστες να μη πιστεύουν στα μάτια τους όλα όσα εκτυλίχτηκαν στο Survivor! Ειδικότερα στον τσακωμό, επικράτησε χαμός στα social media!

Δες τα καλύτερα tweets:

Read More

And More