Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο με Μαριαλένα-Σάκη – “Δεν με νοιάζει αν είναι μαζί ή θα είναι μαζί”

Η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη βρέθηκε γι΄ακόμη μια φορά στο επίκεντρο της συζήτησης στο Συμβούλιο του Survivor. Μια ατάκα που φέρεται να είχε πει η παίκτρια για τον πρώην της έχει “ανάψει” φωτιές μέσα στην μπλε ομάδα.

Η ίδια η Μαριαλένα τόνισε πως θεωρεί άναδρο και άτιμο να έχει πει κάτι προσωπικό στους συμπαίκτες της – στην προκείμενη περίπτωση στον James και στον Νίκο – και εκείνοι να το εκμεταλλεύονται εις βάρος της. “Μακάρι να καταγραφόμασταν εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτό που μου καταλογίζουν ο James και ο Νίκος δεν το έχω πει ποτέ και μπορεί και να το πει και η Άννα Μαρία που ήταν μπροστά” ανέφερε η Μαριαλένα, με την Άννα Μαρία Βέλλη, ωστόσο να υποστηρίζει το αντίθετο!

Δες το απόσπασμα μετά το 8:00:

 

“Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά σας. Φαντάζομαι ούτε και εσύ θέλεις. Πάνω κάτω έχεις πει, όχι αυτή τη λέξη αλλά έχεις πει… Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά σας. Και ειλικρινά δεν θέλω να πάρω θέση. Δεν θέλω να φαίνεται οτι με νοιάζει το προσωπικό τους. Δεν νοιάζει κανέναν αν τα παιδιά ήταν, είναι ή θα είναι στο μέλλον μαζί”

Read More

And More