Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Νέα “καρφιά” για τον Σάκη Κατσούλη

Μετά την εμφάνισή της στις εκπομπές του ΣΚΑΪ, η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, το ζευγάρι Σάκη –Μαριαλένας, αλλά και για το ποιους βλέπει στον τελικό του Survivor.

Για το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη: «Ναι όντως ήταν φίλος του Σάκη. Τι να πω; Να με κρίνει ο κόσμος για τα αγωνιστικά μου, για τη συμπεριφορά μου μέσα στο παιχνίδι, αλλά για τα προσωπικά μου δεν έχει κανένας δικαίωμα να μιλάει. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα θέση και το έδειξα. Δεν γνωρίζω το παιδί προσωπικά, αλλά εύχομαι να είναι καλά».

Για το γεγονός ότι ο Σάκης είπε ότι ήταν φίλοι, ενώ εκείνη παραδέχτηκε πως ήταν ζευγάρι: «Ήταν κάτι μικρό και δεν στέκομαι πλέον. Αυτός είπε ότι ήμασταν φίλοι γιατί ίσως ήθελε να είναι πιο ελεύθερος μέσα στο παιχνίδι. Για να μιλήσει με τη Μαριαλένα και να τα βρουν; Δεν ξέρω. Δε θα συνεννοούμουν με κανέναν πριν μπω στο παιχνίδι, είμαι ευθύς άνθρωπος. Ό,τι κι αν μου έλεγε, ίσως να μην το έκανα».

Για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας: «Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύεται κάποιος αυτή τη σχέση, αυτό είναι θέμα των παιδιών, το τι κάνουν εκείνοι. Δεν τους έβαλε κανένας να προσποιηθούν ή το ο,τιδήποτε. Αν τα έχουν ξαναβρεί και είναι ερωτευμένοι, εγώ τους εύχομαι τα καλύτερα, αν το κάνουν για τη δημοσιότητα αυτό το ξέρουν οι ίδιοι. Εγώ τους ένιωσα κοντά».

Δες το βίντεο:

Read More

And More