Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια

T- Live: Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου – Πώς κατάφερε να ανοίξει τις θυρίδες

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου που φέρεται να έκανε το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή T-Live. Τόσο ο  58χρονος όσο και η σύζυγός τους, είναι γνωστοί στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας με εκείνη να έχει και τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν. Ο 58χρονος θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

” Μεγάλο κόλπο. Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια” ευρώ είπε ο Πέτρος Καρσιώτης, στην Τατιάνα Στεφανίδου. “Χρυσαφικά, τιμαλφή και πολύτιμοι λίθοι. Μια κυρία, τα είχε φέρει από τη Βενεζουέλα! Αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται” συμπλήρωσε.

H αστυνομία έφτασε σε αυτόν και από το παρελθόν του, αλλά και  από το DNA του και συγκεκριμένα από τον ιδρώτα που βρέθηκε πάνω σε ένα άδειο κουτί κοσμημάτων μέσα σε μια θυρίδα. Η διάρρηξη είχε γίνει Αύγουστο όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν για διακοπές. Μέσα στις θυρίδες, βρέθηκαν άδεια κουτιά γιατί ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει τα κοσμήματα και τα μετέφερε μέσα σε τσάντα από laptop. Nα σημειώσουμε ότι ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Πως όμως κατάφερε ο δράστης να ανοίξει τις θυρίδες; Την απάντηση έδωσε ο αστυνομικός συντάκτης  της εκπομπής Θεοδόσης Πάνου. Με ένα μικρό κατσαβίδι που βρέθηκε στη θυρίδα του, ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να παραβιάσει τις θυρίδες. Μάλιστα τόνισε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν τεχνίτες για να φτιάξουν τις κλειδαριές των θυρίδων που ήταν παλιάς τεχνολογίας.

Άλλο ένα στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στον 58χρονο είναι ότι το καλοκαίρι έκανε πολλές επισκέψεις στις θυρίδες, φορούσε καπέλο και απέφευγε τις κάμερες μέχρι να φτάσει στο χώρο των θυρίδων, όπου δεν υπάρχουν κάμερες.

Δες το βίντεο

Read More

And More