Εξιχνιάστηκε το “χρυσό” ριφιφί στο Ψυχικό – Σύζυγος γνωστής αισθητικού ο 58χρονος που συνελήφθη

Ένα μυστήριο μηνών, το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, βρήκε τη λύση του. Έχει ήδη συλληφθεί ένας 58χρονος Έλληνας, γνωστός στους κοσμικούς κύκλους καθώς είναι σύζυγος γνωστής αισθητικού, ο οποίος, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, είχε νοικιάσει θυρίδα στην ίδια τράπεζα προκειμένου εκεί να κρύψει τα κλοπιμαία και να τα “βγάζει” λίγα λίγα!

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψή του μέσα από τα βίντεο των επισκέψεων στην τράπεζα στο Ψυχικό και από τον πιθανό χρόνο του ριφιφί. Στο σημείο της διάρρηξης βρέθηκε και το DNA του, γεγονός που τον πρόδωσε και οδήγησε αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής να του περάσουν σήμερα (24.03.2021) χειροπέδες. 

Το ριφιφί σε γνωστή τράπεζα στο Ψυχικό είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Νοέμβριο, όταν μια από τις ιδιοκτήτριες των θυρίδων που είχαν “ανοιχτεί” βρέθηκε αντιμέτωπη με την κλοπή μαμούθ.  

Ο 58χρονος που έχει συλληφθεί είχε νοικιάσει, νόμιμα και με τα στοιχεία του, μια θυρίδα, στην ίδια τράπεζα. Σκοπός του ήταν να βάλει εκεί τα κλοπιμαία και μετά σε κάθε του επίσκεψη να “βγάζει” τα κοσμήματα χωρίς κανείς να τον καταλάβει και να αντιληφθεί το παραμικρό. 

Όταν οι έρευνες κατέληξαν στο πρόσωπό του και ανοίχθηκε και η δική του θυρίδα, μέσα βρέθηκαν κάποια από τα κλοπιμαία. 

Ο 58χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για κλοπές και διαρρήξεις.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More