T-Live: Συγκινεί ο γιος της αστρολόγου Δήμητρας Παπανικολοπούλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Όπως έγινε γνωστό, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ανήμερα των Θεοφανείων, η γνωστή αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου. Η απώλειά της σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της.

Ο γιος της αδικοχαμένης αστρολόγου, Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, φιλοξενήθηκε σήμερα στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας.

«Η μητέρα μου επικοινώνησε ανήμερα των Θεοφανείων μαζί, αισθανόμενη μία δύσπνοια. Είχε μια ταλαιπωρία από μια αλλεργική ρινίτιδα, ένιωσα ότι προφανώς να έχει ενόχληση από αυτό και της είπα να ανοίξει τα παράθυρα και να πάρει 8-10 βαθιές αναπνοές και σε 10 λεπτά θα την ξανακαλούσα εγώ. Την κάλεσα και η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Ο γείτονας από δίπλα είχε καλέσει το ασθενοφόρο. Περιμένοντας να με καλέσουν να πάω κι εγώ που θα διακομιστεί, επικοινώνησαν ότι δεν έχει δυνατό σφυγμό και καλή αναπνοή. Μέχρι να φτάσω, το ασθενοφόρο είχε φτάσει εκεί, οι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, δεν τα κατάφεραν και όταν τελικώς διακομίστηκε στο νοσοκομείο, είχε ξεκινήσει για το αιώνιο ταξίδι» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν είχε άλλου είδους προβλήματα υγείας, πέραν της αλλεργίας της.

Δες το βίντεο από το T-Live:

 

Read More

And More