T-Live: Το ρεπορτάζ για την έξοδο της Μπαλατσινού από το μαιευτήριο – Η έντονη συγκίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Το μεσημέρι της Τρίτης και 18 ημέρες μετά τη γέννα, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τον νεογέννητο γιο της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ανυπομονώντας να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή του ζωή! 

Όπως θα δεις στο ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, ο νέος μπαμπάς Βασίλης Κικίλιας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στις κάμερες με τρεμάμενη φωνή για τη γέννηση του γιου της. Το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων και όπως έχουν δηλώσει οι γονείς του ήταν δώρο Θεού.

Διάβασε επίσης: Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η συγκίνηση των Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Καινούργιου και Σκορδά για τη γέννηση του γιου τους

Ο Υπουργός Υγείας παρά το επιβαρυμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα προσπαθούσε να βρίσκεται, όσο περισσότερο μπορούσε στο πλευρό της αγαπημένης του, ως φύλακας άγγελος. Το μωρό χαίρει άκρας υγείας και οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της: “Με τσάκισε η συγκίνηση της Τζένης όταν βγήκε από το μαιευτήριο… Κρατιέμαι και εγώ” σχολίασε η παρουσιάστρια του T-Live.

Read More

And More