Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η συγκίνηση των Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Καινούργιου και Σκορδά για τη γέννηση του γιου τους

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστουγέννων γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια. Ωστόσο, η έξοδος από το μαιευτήριο έγινε χθες, 18 ημέρες μετά τον ερχομό του γιου της στον κόσμο, εξαιτίας κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπισαν. Το ζευγάρι έκανε τις πρώτες δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, με την παρουσιάστρια να μιλά στις κάμερες με τρεμάμενη φωνή και εμφανή συγκίνηση. (Δες εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού)

Το πρωί της Τετάρτης, οι εν λόγω δηλώσεις προβλήθηκαν στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις κεντρικές παρουσιάστριες να μη κρύβουν τη συγκίνησή τους για την Τζένη Μπαλατσινού και τις δυσκολίες που φαίνεται να αντιμετώπισε, αφού έφερε στον κόσμο το μωράκι της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σημασία έχει πάντα σε αυτές τις περιπέτειες να βγαίνεις νικητής. Και εγώ βλέπω ένα ζευγάρι που παίρνει το μωράκι του στο σπίτι και κάπως έτσι ξεκινάει η οικογενειακή τους ζωή, που να είναι πάντα δάκρυα και χαμόγελα συγκίνησης».

Λίγο πριν τις 10:00, η εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου πρόβαλε και εκείνη τις πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι φανερά συγκινημένη και βουρκωμένη: «Εντάξει ήταν πολύ συγκινητικό, δεν μπορώ. Αλήθεια συγκινήθηκα πάρα πολύ. Λοιπόν, ακούστε! Αυτό το χεράκι της μανούλας πάνω στο μωράκι ήταν δεν ξέρω τα πάντα όλα. Μιας και σκέφτεσαι και θυμάσαι πως είναι αυτό το πράγμα ίσως…με τις ευχαριστίες της Τζένης και τις 18 ημέρες και να βγαίνουν και να είναι έτσι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Δεν μπορώ καν να μιλήσω…».

Η Κατερίνα Καινούργιου, αν και ακόμη δεν έχει γίνει μητέρα, δεν θα μπορούσε να μη δείξει τη συγκίνησή της, ακούγοντας την ευτυχισμένη μανούλα να μιλά με τρεμάμενη φωνή για τον ερχομό του γιου της: “Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα, μπορεί να έχω μια εσωτερική ανάγκη, αλλά κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο, συγκινούμαι πάρα πολύ. Συγκινήθηκα πολύ, ειδικά χθες που είδα την Τζένη με τις πρώτες δηλώσεις για τον γιο της… Η φωνή της ήταν τρεμάμενη. Το θέμα είναι ότι το μωράκι είναι υγιέστατο και είναι αρτιμελές. Και οι δύο έκαναν δηλώσεις στις κάμερες και μιλάμε για τον Υπουργό Υγείας και τη σύζυγό του που είναι μια τέταρτη εγκυμοσύνη, σε μια ηλικία που δεν είναι 20 και 30. Με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια ευχαρίστησαν τους πάντες. Ένα μεγάλο μπράβο για τη στάση τους. Η Τζένη είναι μια κυρία. Εισέπραξα μια πολύ ωραία ενέργεια που νομίζω θα πάνε όλα υπέροχα. Τους εύχομαι τα καλύτερα…” δήλωσε η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε.

Συγκινημένη και η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό. Η μητέρα δύο αγοριών, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ωχ ανατρίχιασα τώρα… Μπορεί και μια δυσκολία παραπάνω να δέσει περισσότερο το ζευγάρι και να είναι για καλό, γιατί θέτει άλλες βάσεις. Έχω στείλει τις ευχές μου στο ζευγάρι. Απλώς αυτό που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι οι γύρω κατάλαβαν πόσο ο Βασίλης αγαπά την Τζένη και δεν ήθελε να την αφήσει λεπτό. Βλέπεις που είναι ο έρωτας…”.

Να σας ζήσει ο μπέμπης!

Read More

And More