T-live: Ξεσπά μέσα από τις φυλακές η γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη – «Είχε σχέση με τον άντρα μου»

Παρέμβαση έκανε μέσα από τη φυλακή η 25χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη Ιωάννα, ισχυριζόμενη πως διατηρεί ερωτική σχέση με τον σύζυγό της.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η νεαρή κοπέλα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live, η κατηγορούμενη η οποία έχει προφυλακιστεί, ξέσπασε μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή – Δες ΕΔΩ ολόκληρη της συνέντευξή της Ιωάννας.

«Είχε σχέση με τον άντρα μου»

Η 25χρονη γυναίκα που έριξε τις μαχαιριές στην Ιωάννα τραυματίζοντάς τη σοβαρά, ήρθε σε επικοινωνία με την Γιώτα Κηπουρού και το T-live.

«Έχει σχέση με τον άντρα μου εδώ και 8 χρόνια, έκανα υπομονή για τα παιδιά μου. Της επιτέθηκα επειδή δεν μου είπε που είναι τα παιδιά μου κι εγώ μετά δεν… δεν ήξερα τι έκανα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», ανέφερε αρχικά η 25χρονη.

Στη συνέχεια η ίδια επέμεινε πως η Ιωάννα διατηρεί εδώ και 8 χρόνια σχέση με τον άντρα της, ο οποίος μάλιστα την έδιωξε από το σπίτι, κρατώντας τη μακριά από τα παιδιά τους.

«Την είχα προειδοποιήσει τα τελευταία 8 χρόνια και όχι μια και δύο φορές. αλλά δεν καταλάβαινε, την έβλεπα όλο μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, με τον άντρα μου στο κρεβάτι μου. Είχα φύγει από το σπίτι γιατί με έδιωξε ο άντρας μου χωρίς να μου δώσει τα παιδιά. Αυτή ήξερε που ήταν τα παιδιά μου κι εγώ της είπα: “Ιωάννα πες που είναι τα παιδιά”, κι αυτή δεν μου είπε. Ήξερε που είναι τα παιδιά μου», είπε στο T-live η 25χρονη.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα δήλωσε από την πρώτη στιγμή, πως ναι μεν γνώριζε τον συγκεκριμένο άντρα, ωστόσο οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν φιλικές.

Περισσότερα αποκάλυψε και ο δικηγόρος της 27χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος:

Read More

And More