T-live: Οι αστυνομικοί που αγόρασαν κάλτσες και παπούτσια σε άστεγο μιλούν στην Τατιάνα Στεφανίδου

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live μίλησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι πριν από μερικά 24ωρα βοήθησαν έναν άστεγο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αγόρασαν γάλα για τα παιδιά του και λίγες μέρες αργότερα του αγόρασαν ένα ζευγάρι παπούτσια, καθώς και κάλτσες.

«Τον συγκεκριμένο άστεγο τον γνωρίζουμε αρκετό καιρό, καθώς τον είχαμε ξαναβοηθήσει στο παρελθόν. Μας είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε, γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πάρει μόνο ψωμί, γάλα και νερό και τίποτα άλλο… Μετά από αυτό το περιστατικό τον είδαμε αρκετό καιρό μετά στην Ερμού. Καθώς κατέβαινε την Ερμού μας έκανε εντύπωση γιατί έβγαλε ένα κρουασάν, το μοίρασε στα τρία παιδιά του κι εκείνος συνέχισε με τα ψίχουλα… Με τη συσκευασία. Αποφασίσαμε να τον βοηθήσουμε» ανέφερε ο αστυνομικός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είδαμε ότι τα παπούτσια του ήταν διαλυμένα, τον ρωτήσαμε εάν έχει κάποιο άλλο ζευγάρι παπούτσια… Δε μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε εύκολα μαζί του και γι’ αυτό μας βοήθησε ο μεγάλος του γιος. Του είπαμε ότι θα του πάρουμε ένα ζευγάρι παπούτσια και να μας περιμένει έξω από το κατάστημα. Μπήκαμε με την ομάδα μου μέσα, του πήραμε τα παπούτσια και κάλτσες» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος, επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Ήταν τεράστια η συγκίνησή του ακόμα και μέσα από τη μάσκα. Χαμογελούσε διαρκώς, έκανε νοήματα, και το ένα από τα παιδιά του σχεδόν έκλαιγε…» κατέληξε ο αστυνομικός, μιλώντας στο T-live.

Δες το βίντεο:

Read More

And More