T-live: Το χρονικό των ανώνυμων τηλεφωνημάτων – Τα ερωτήματα, οι συμπτώσεις και τα σημεία ταύτισης της άγνωστης με τη Ρούλα

Ανώνυμα τηλεφωνήματα, αλλοιωμένες φωνές, στοιχεία που σοκάρουν και στο βάθος… το κελάηδημα ενός καναρινιού. Οι αποκαλύψεις του T-live μετά τις κλήσεις της μυστηριώδους γυναίκας δίνουν νέα διάσταση στο θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Το πρώτο τηλεφώνημα

Το πρώτο ανώνυμο τηλεφώνημα στο κινητό της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού γίνεται στις 15 Μαρτίου, στις  9:21 το πρωί. Η γυναίκα που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής έχει αλλοιώσει τη φωνή της και ζητά να ερευνηθεί η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας στο σπίτι που μένει πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης. Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο το χρονικό διάστημα το ζευγάρι έκανε λόγο για πιθανό ιατρικό λάθος. Στο βάθος ακούγεται το κελάδημα ενός καναρινιού.   

Την ίδια ημέρα και μετά το ανώνυμο τηλεφώνημα η δημοσιογράφος της εκπομπής επικοινωνεί με την Ρούλα Πισπιρίγκου για να διασταυρώσει τις πληροφορίες που της είχε δώσει η άγνωστη γυναίκα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία με την 33χρονη μπορεί κάποιος να ακούσει το καναρίνι που είχε στο σπίτι όπου ζούσε με τον 30χρονο σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους…   

Μετά το τέλος της εκπομπής η δημοσιογράφος τηλεφωνεί και πάλι στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη δεν απαντά, τηλεφωνεί όμως στη Γιώτα Κηπουρού, την επόμενη ημέρα, στις 16 Μαρτίου, ενημερώνοντας τη δημοσιογράφο ότι κάποιος από την μεριά του συζύγου της θα βγει στην εκπομπή  της Κατερίνας Καινούργιου και θα τη διαψεύσει.    

Με παίρνατε εχθές;   

-Ναι, σε πήρα εχθές τηλέφωνο.   

-Ναι, πείτε μου.   

-Ήθελα να σε ρωτήσω, αν είδες την εκπομπή αυτό;   

-Την είδα.   

-Εντάξει, είσαι οκ; Δεν είπαμε κάτι το οποίο…, διευκρινίσαμε ακριβώς αυτά τα οποία είπες εσύ.   

-Ναι εντάξει, δεν ήθελα ούτε αυτά να σου πω την αλήθεια, αλλά εντάξει, δεν πειράζει.   

-Πώς είσαι εσύ;   

-Τα ίδια.    

Όχι αλλά λέω σήμερα, επειδή κάτι μου είπανε ότι θα διαψεύσει κάποιος, έχει διαψεύσει εκεί από του Μάνου την μεριά, ότι με διαψεύδει εμένα κάτι τέτοιο.   

-Τι να σε διαψεύσει, αφού υπάρχει μαρτυρία στην εκπομπή, μας πήραν τηλέφωνο και μας το είπαν αυτό που βγάλαμε.   

-Ναι σήμερα για να ξέρετε…   

-Ναι.   

-Κάποιος έχει μιλήσει στην Καινούριου.   

-Ποιος έχει μιλήσει;   

-Δεν ξέρω.   

-Ναι και τι έχει πει;   

-Ότι ο Μάνος είναι εδώ στην Πάτρα.   

-Μάλιστα.   

-Κατάλαβες;   

-Εντάξει, μπορεί να είναι και στην Πάτρα, μπορεί να είναι και στην Αθήνα, η δουλειά του είναι οδηγός φορτηγού και πηγαινοέρχεται.   

-Ναι. Τέλος πάντων, στυλ διάψευσης είναι της μαρτυρίας.   

Την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 16 Μαρτίου, τα όσα μετέφερε περί διάψευσης, στο T-live η Ρούλα Πισπιρίγκου, επιβεβαιώνονται με την κατάθεση μιας μαρτυρίας στην εκπομπή super Katerina.   

Τι έλεγε ο συνάδελφος του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή της Καινούργιου

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Έχει βρει δουλειά σε ιδιωτική εταιρεία και δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Σχεδόν καθημερινά φτάνει να δουλεύει ακόμα και 20 ώρες. Έχει αφοσιωθεί στη δουλειά και περιμένει να πέσει φως  σε όλη αυτή την τραγωδία που ζουν. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά, ούτε καν έχει ταξιδέψει στην Αθήνα. Αρκετές φορές την εβδομάδα επισκέπτεται και τους γονείς του στο πατρικό του σπίτι».   

Το δεύτερο μυστηριώδες τηλεφώνημα

Ακολουθεί μια παύση 10 ημερών ώσπου στις 25 Μαρτίου η δημοσιογράφος της εκπομπής δέχεται ακόμη ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι μία γυναίκα που υποστηρίζει και πάλι ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και ότι είναι αυτή που είχε τηλεφωνήσει στη Γιώτα Κηπουρού στις 15 του ίδιου μήνα. Η εν λόγω γυναίκα προσπαθεί να βάλει στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη.    

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε το άγχος της μυστηριώδους γυναίκας είναι πως ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε ότι μένει στην Αθήνα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η μυστηριώδης γυναίκα αναφέρεται όπως και η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 16 Μαρτίου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, το κινητό από το οποίο η άγνωστη γυναίκα κάλεσε τη Γιώτα Κηπουρού τόσο το πρωί της 15ης Μαρτίου όσο και στις 25 Μαρτίου χρησιμοποιείται από την 33χρονη κατηγορούμενη.  

Η πρώτη κλήση πραγματοποιήθηκε στις 09:21 και είχε διάρκεια 11 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, ενώ στις 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν δύο κλήσεις. Η πρώτη στις 11 και ένα λεπτό με διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα, ενώ δύο λεπτά αργότερα έγινε η δεύτερη κλήση με διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.  

Read More

And More