TLive – Η Τατιάνα Στεφανίδου έριξε αυλαία: “Ήταν απίστευτη εμπειρία, τα καταφέραμε χάρη σε εσάς”

Η Τατιάνα Στεφανίδου έριξε αυλαία με το T-live στον Alpha.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ευχαρίστησε την ενημέρωση του Alpha που τη στήριξε, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που την προτίμησε, κατατάσσοντάς την πολλές φορές στην κορυφή, δίπλα από ήδη υπάρχουσες-χτισμένες- εκπομπές.

«Είχα την τεράστια τύχη να συνεργαστώ με τον ενημερωτικό τομέα του Alpha, που δουλέψαμε ως ομάδα. Κάτι που οφείλω να ομολογήσω για μένα ήταν λίγο πρωτόγνωρο. Δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις παντού. Εδώ στον Alpha οι άνθρωποι είναι σαν μια γροθιά, σαν μια ομάδα, στηρίζουν ο ένας τον άλλο, αγωνιούν ο ένας για τον άλλο, όλα αυτά ξεκινούν από την κ. Δήμου που έχει τη διεύθυνση και ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά προστασίας για όλους μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα συνηθίσει να συνεργάζομαι κάτω από τόσο καλές συναδελφικές συνθήκες. 27 χρόνια στα κανάλια, καταλαβαίνετε τι έχω ζήσει.

Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι μία οικογένεια, μία ομάδα. Και οφείλω να ομολογήσω, ότι παρά την πανδημία που μας δυσκόλεψε, όταν υπάρχει καλό κλίμα με τους ανθρώπους εκεί παίρνεις κουράγιο και προχωράς. Ήταν απίστευτη εμπειρία, πρέπει να το ομολογήσω. Θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς που ήρθατε στην παρέα μας.

Όταν ξεκινήσαμε κάπου ξαφνικά τα Χριστούγεννα από το πουθενά, σε μία ζώνη δύσκολη για το συγκεκριμένο κανάλι, δεν πιστεύαμε ότι θα έρθετε στην παρέα μας. Ξεκινήσαμε, ήταν οι τελικοί των ριάλιτι, δεν ξέρατε καν ότι ξεκινήσαμε… Μπήκαμε σε μια διαδικασία μέρα με τη μέρα να κερδίζουμε ολοένα και περισσότερους από εσάς. Έφτασε κάποια στιγμή να εμπιστεύεστε τόσο πολύ αυτή την πρωινή συντροφιά, που μας φέρατε κάποιες ημέρες στην κορυφή, κάποιες ημέρες δίπλα σε χτισμένες εκπομπές. Δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε χάρη σε εσάς» είπε μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήταν μεγάλη τιμή να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, να δουλέψω σε μία ζώνη που είχα ξαναδουλέψει στον ΣΚΑΙ και είχαμε φέρει τα ίδια αποτελέσματα. Τα καταφέραμε χάρη σε εσάς. Είναι σημαντικό να κλείνει η χρονιά με ικανοποίηση ότι είσαστε κοντά μας και σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαιράκι» κατέληξε.

Από Δευτέρα 12 Ιουλίου, από τις 10 έως τη 1 θα προβάλλεται η εκπομπή Alpha Παντού.

Διάβασε εδώ επίσης:

Alpha Παντού: Η παρέα της ενημέρωσης κάνει πρεμιέρα – Τι δηλώνουν στο TLIFE Νικόλτσιου, Αλεβίζου και Γρηγοριάδης

Read More

And More