Site icon TLIFE

The Bachelor 2: Η Τελετή των Ρόδων, η έκρηξη της Άννας και η αθόρυβη αποχώρηση της Ειρήνης

Άλλη μια εβδομάδα για το The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος της με την τελετή των ρόδων. Λίγες ώρες πριν το drank party στον κήπο της βίλας, ο Αλέξης Παππάς έθεσε τη νέα δοκιμασία στις κοπέλες.

Στο κέντρο του κήπου βρέθηκε ένα μεγάλο πουφ σε σχήμα καρδιάς, εκείνη η οποία θα έτρεχε να παραδώσει πρώτη την καρδιά στον Αλέξη Παππά θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει αργότερα ένα ρομαντικό ραντεβού μαζί του.

Ο Αλέξης Παππάς έμεινε έκπληκτος όταν σήμανε την έναρξη της δοκιμασίας βλέποντας τις κοπέλες να ποδοπατιούνται κυριολεκτικά για να κερδίζουν το περιβόητο ραντεβού μαζί του. Η Άντρεα ήταν η τυχερή που κατάφερε να δώσει πρώτη την καρδιά στον Αλέξη Παππά.

 

Ακολούθησε ένα ρομαντικό ραντεβού, εκεί όπου η παίκτρια του ριάλιτι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα στον Αλέξη Παππά.

Απίστευτο ξέσπασμα από την Άννα κατά της Φαίης.

Λίγα λεπτά πριν την τελετή των Ρόδων, η Άννα έγινε πυρ και μανία με τη Φαίη η οποία την περασμένη εβδομάδα είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διαδικασία αποχώρησης. Η Άννα μάλιστα την κατηγόρησε για… ψεύτικη συμπεριφορά, ενώ οι τόνοι υψώθηκαν σε τέτοιο σημείο που ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να απομακρυνθεί 

 

Η Τελετή των Ρόδων έβγαλε εκτός άλλη μια κοπέλα. Η Ειρήνη αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι του Alpha κάνοντας μια αρκετά ήρεμη θα λέγαμε αποχώρηση από την βίλα του Bachelor.

Δες εδώ το απόσπασμα από την αποχώρησή της…

Ποια είναι η ειρήνη που αποχώρησε από το The Bachelor;

Ειρήνη, 19 | Φοιτήτρια Δημοτικής και Κοινοτικής Υγείας. Της αρέσει να παίζει βόλεϊ και να παρακολουθεί ρομαντικές ταινίες. Απεχθάνεται τις εφαρμογές γνωριμιών και το ψηφιακό φλερτ. Είναι αληθινή, αυθόρμητη μα πάνω από όλα ευγενική! Με αυτά τα 3 δυνατά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της, δήλωνε ότι θα γοήτευε  τον Bachelor και θα το έκανε δικό της. Τελικά δεν τα κατάφερε.

© 2024 tlife.gr