The Bachelor: Αποχώρησε η εκρηκτική Αντζελίνα! Όσα θες να μάθεις για την 20χρονη κομμώτρια (pics,vid)

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του The Bachelor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης, γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές. Κάθε κοπέλα είχε την δυνατότητα να περάσει ένα 24ωρο με τον Παναγιώτη, αλλά και να περάσει τη νύχτα μαζί του…

Αμέσως μετά τα τρία ραντεβού με τις τρεις φιναλίστ, ο εργένης αποφάσισε να αποχωρήσει η Αντζελίνα, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Η 20χρονη κομμώτρια δεν κατάφερε να περάσει στην τελική δυάδα και να μπει στην καρδιά του Παναγιώτη… Η Βίβιαν και η Νικόλ είναι τα δυο κορίτσια που πρόκειται να αναμετρηθούν, με μία να κερδίσει τον άντρα της ζωής της.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα ήταν μία από τις παίκτριες που είχε ξεχωρίστει στο reality του Alpha. Η έντονη προσωπικότητά της και ο εκρηκτικός χαρακτήρας της δεν πέρασαν στιγμή απαρατήρητα από το κοινό, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ερχόταν σε κόντρα με τα υπόλοιπα κορίτσια, καθώς πάντα υποστήριζε τον εαυτό της.

Η Αντζελίνα είναι 20 ετών και ασχολείται με την κομμωτική. Στο The Bachelor ήρθε για να ερωτευτεί και να βρει τον άντρα που θα κάνει οικογένεια και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική! 

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της Αντζελίνας:

Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη. Δυστυχώς, δεν ήταν εκείνη που ήθελε ο Παναγιώτης!

Read More

And More