The Bachelor: Η αγαπημένη συνήθεια με τη μεγαλύτερη βάση θαυμαστών στα social media – Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Alpha

Το The Bachelor κεντρίζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η εκπομπή του ALPHA έχει γίνει μία αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές και αυτό αποδεικνύεται και από τους πίνακες τηλεθέασης. 

Συγκεκριμένα, το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor σημείωσε 17.8% στο νεανικό κοινό 18-54 και 16,1% στο γενικό σύνολο και αναδείχθηκε πρώτο στη ζώνη του.

Η εκπομπή του ALPHA, όμως, δεν είναι μόνο στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών, αλλά βρίσκεται ψηλά και για τους χρήστες των social media. Το The Bachelor διαθέτει 115.000 followers στο TikTok, ενώ τα likes στα βίντεο του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης αγγίζουν τα 4 εκατομμύρια. Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική εκπομπή που διαθέτει τόσο μεγάλη βάση θαυμαστών στα social media! 

Διάβασε επίσης: The Bachelor: Η Έλενα Μπάση επέστρεψε και τους ξεσήκωσε όλους! Το Twitter πήρε “φωτιά” μόλις είδε την τραγουδίστρια

Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, ο ALPHA θα κάνει μία έκπληξη στους τηλεθεατές. Αντί για δύο επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε και τρίτο. Αναλυτικότερα, το The Bachelor θα προβληθεί Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22.00, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τα κορίτσια να χαρίζουν απολαυστικές στιγμές στο κοινό.

Read More

And More