The Bachelor: Η Έλενα Μπάση επέστρεψε και τους ξεσήκωσε όλους! Το Twitter πήρε “φωτιά” μόλις είδε την τραγουδίστρια (video)

Τα κορίτσια του The Bachelor έβαλαν τα καλά τους, έκαναν τις πρόβες τους για να τραγουδήσουν και πήγαν στην Τελετή των Ρόδων! Ωστόσο, στη συναυλία της αγάπης, οι παίκτριες αντίκρισαν μια τεράστια έκπληξη, την οποία δεν πίστευαν στα μάτια τους! Η Έλενα Μπάση επέστρεψε… στον τόπο του εγκλήματος, μέσα από μια κόκκινη καρδιά και τραγούδησε το «Αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου κι αστέρι μου».

Η Νικολέττα με το που την είδε ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς οι δυο γυναίκες ήταν αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι. Ο Παναγιώτης έσπευσε να την αγκαλιάσει και η Έλενα ήταν άκρως συγκινημένη που τους είδε όλους ξανά. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία αποτελούσε μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του reality αγάπης, ερμήνευσε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες και ξεσήκωσε τις παίκτριες, οι οποίες δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς της.

Όπως καταλαβαίνεις, το Twitter πήρε “φωτιά” με το που εμφανίστηκε η Έλενα Μπάση στην μικρή οθόνη. Μπορεί τελικά, η τραγουδίστρια να μην ήταν… 38 ετών, αλλά σίγουρα αποτελούσε μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού, γιατί ήταν αληθινή. (Διάβασε εδώ όλα όσα θες να ξέρεις για την Έλενα Μπάση του Bachelor)

Δες τις καλύτερες αντιδράσεις:

ipt>

Read More

And More