The Bachelor – Σία: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της – Ποιο κορίτσι θέλει για νικήτρια και τι της είχε πει ο Παντελίδης;

Η Σία Βοσκανίδου αποχώρησε στο επεισόδιο της Παρασκευής από το The Bachelor και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. (διάβασε εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για τη Σία Βοσκανίδου)

Η νεαρή βρεφονηπιοκόμος αναφέρθηκε στα συναισθήματά της μετά το τέλος από το The Bachelor, την κοπέλα που θέλει για νικήτρια και τον Παντελή Παντελίδη.

«Νιώθω λίγο περίεργα γιατί δεν το περίμενα να αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού μας ήταν παραμυθένια. Είναι κάτι που οι περισσότερες κοπέλες θα ήθελαν να ζήσουν. Έκανα και κάποιες φιλίες στο σπίτι. Σίγουρα κρατάω όλες τις καλές στιγμές στο μυαλό μου» δήλωσε η Σία.

Ποια κοπέλα δεν αντέχει όμως με τίποτα; Η ίδια υπογράμμισε: «Η μόνη κοπέλα που δεν κάναμε πολλή παρέα ήταν η Βίβιαν. Είναι λίγο πιο σοβαροφανής και ξινή. Δεν έχει αυτό το πιο ζεστό που είχαν τα άλλα κορίτσια. Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Πιστεύω ότι με εκείνη θα καταλήξει στο τέλος. Θέλω, όμως, αφού δεν κατάφερα εγώ να κατακτήσω την καρδιά του, αυτή να είναι η Νικόλ. Είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή».

Ακόμα, η Σία αποκάλυψε ότι μέσα στο The Bachelor για τον Παναγιώτη Βασιλάκο. «Ο Παντελής Παντελίδης με είχε ακούσει να τραγουδάω και μου είχε πει να ασχοληθώ με το τραγούδι, αλλά τώρα δεν ξέρω…».

Δες το βίντεο:

Read More

And More