The Booth: Οι ευχές στην Κρυσταλλία, τα δάκρυα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η ζωντανή σύνδεση μέσα από το μαιευτήριο

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνά η Κρυσταλλία η οποία εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά. Η τραγουδίστρια, το μεσημέρι της Τετάρτης εμφανίστηκε μέσω skype μέσα από το μαιευτήριο και συνομίλησε με τις τρεις συμπαρουσιάστριές της στο The Booth.

“Σε κοιτάζει με αυτά τα μάτια και χάνεσαι. Τώρα είμαι καλά… Είμαι σε καλά χέρια. Πηνελόπη ευχαριστώ για αυτόν τον γιατρό που μου έδωσες…. Με προσέχουν πολύ” ανέφερε αρχικά η Κρυσταλλία με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και να ξεσπά σε κλάματα.

Στη συνέχεια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου και Σοφία Κουρτίδου θέλησαν να μάθουν σε ποιόν μοιάζει ο μικρούλης.

“Δε ξέρω σε ποιόν μοιάζει, στην αρχή μου θύμιζε τον Δημήτρη τώρα μου φέρνει και στους δυο… Είναι μελαχρινούλης. Τον βλέπω και χάνομαι” είπε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα και οι τέσσερις εμφανίστηκαν αρκετά συγκινημένες αφού το ευχάριστο γεγονός συνέπεσε με την τελευταία μέρα της εκπομπής τους.

Read More

And More