The Voice: Η 19χρονη παίκτρια με τη σπάνια νόσο που συγκίνησε και εντυπωσίασε τους coaches (video)

Η τελευταία διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στο stage του The Voice, το βράδυ της Κυριακής, “έκρυβε” μια πολύ συγκινητική ιστορία. Η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου “μάγεψε” τους coaches με τις φωνητικές της ικανότητες, καταφέρνοντας να γυρίσει τις τέσσερις καρέκλες, αλλά και τους συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

Η όμορφη Ιωάννα Γεωργακοπούλου πάσχει από τη νόσο του Stargardt, την πιο κοινή μορφή νεανικής εκφύλισης ωχράς κηλίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ίδια να δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για τη νόσο αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – ότι προς το παρόν αυτή η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη. 

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκαν στη σκηνή, προκειμένου να βρεθούν κοντά της και έτσι να τους δει καλύτερα. Και οι τρεις αφού σχολίασαν το πόσο όμορφη είναι, τη διεκδίκησαν σκληρά, όμως η Ιωάννα Γεωργακοπούλου αποφάσισε να πάει τελικά με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Παρατηρώντας τον λογαρισμό της ταλαντούχας Ιωάννας στο instagram, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι πειραματίζεται με τα μαλλιά της και της αρέσουν οι αλλαγές. 

Read More

And More