The Voice: Ο γιος του Σπύρου Λάμπρου, ιδρυτή της ομώνυμης χορωδίας, στις auditions! Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους coaches; (vid)

Το The Voice of Greece επέστρεψε για πέμπτη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και δεκάδες νέοι και νέες έχουν κάνει μέχρι στιγμής την εμφάνισή τους στις blind auditions. Στο επεισόδιο της Κυριακής, μάλιστα, ο νεαρός Θάνος Λάμπρου εμφανίστηκε μπροστά στους coaches, για να διεκδικήσει μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό. Και αν σου θυμίζει κάτι το όνομα του είναι γιατί ο πατέρας του είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους μαέστρους της χώρας μας!

Ο Θάνος Λάμπρου είναι γιος του Σπύρου Λάμπρου, ιδρυτή της ομώνυμης παιδικής χορωδίας. Ο 19χρονος τραγουδιστής, μπορεί να ζει στην Αθήνα, όμως όλα τα καλοκαίρια της ζωής του τα περνάει στην Ζάκυνθο και εχει κληρονομήσει το οικογενειακό μουσικό ταλέντο. Η μεγάλη του αγάπη από μικρός, ήταν η μουσική και το τραγούδι με τα οποία έχει βάλει σαν στόχο ζωής να ασχοληθεί και επαγγελματικά.

Στη Ζάκυνθο τον Αύγουστο του 2017 είχε φιλική συμμετοχή στο υπαίθριο Δημοτικό θέατρο, στη συναυλία της Ορχήστας Νέων Ζακύνθου, μαζί με τον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη και στην οποία συμμετείχε και η παιδική χορωδία “Σπύρου Λάμπρου”, κάτι που δεν δίστασε να το αναφέρει και στην Ελεωνόρα.

Ο 19χρονος τραγουδιστής ερμήνευσε το κομμάτι “Castle on the hill” και εντυπωσίασε τους coaches, οι οποίοι τον διεκδίκησαν σθεναρά. Ο Θάνος Λάμπρου επέλεξε, όμως, να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δες φωτογραφίες από τα social media του Θάνου:


Η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου δημιουργήθηκε το 1995. Αποτελείται από παιδιά, ηλικίας επτά έως δεκαεπτά ετών.
Το Σύνολο έχει πολύ πλούσια καλλιτεχνική και δισκογραφική παρουσία, καθώς έχει συνεργαστεί δισκογραφικά σε προσωπικούς δίσκους καλλιτεχνών όπως οι Μαρινέλλα, Καίτη Γαρμπή, Νότης Σφακιανάκης, Γιάννης Πουλόπουλος, Στέλιος Ρόκκος.

Με πληροφορίες από το imerazante.gr

 

Read More

And More