Tlive: Ανησυχία στον χώρο της showbiz μετά τη σύλληψη της «γιατρού των επωνύμων» – Η μήνυση γνωστού μπασκετμπολίστα

Όπως έγινε γνωστό, μία γιατρός με πελάτες εκπροσώπους της showbiz και του αθλητισμού συνελήφθη από τους άνδρες της οικονομικής Αστυνομίας για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές καθώς και απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, ανάμεσα στα θύματα της «γιατρού των επωνύμων» είναι και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος έχει διεθνή καριέρα και έχει κάνει μήνυση εις βάρος της 48χρονης. Η εν λόγω γυναίκα φαίνεται πως έκανε ενέσεις στον Μήτογλου κατά τη διάρκεια αποθεραπείας του. Ωστόσο η καριέρα του «πάγωσε», όταν βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ.

Στο προφίλ της στα social media έχει κάνει αναρτήσεις με γνωστούς αθλητές μαχητικών τεχνών και μοντέλα, την ώρα που τους χορηγεί θεραπείες. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Μανίκας.

Από το 2019, η 48χρονη εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως Επικουρική Γιατρός. Όπως εξηγούν συνάδελφοί της, δεν ερχόταν σε επαφή με ασθενείς, αφού η θέση της ήταν στο μικροβιολογικό εργαστήριο.

Στο T-live μίλησε και ο πρώην ιδιοκτήτης του «Ελπίς», κ. Θεόδωρος Γιάνναρος.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στο T-live

Ακόμα, η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη ήρθε σε επικοινωνία με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε εμφανιστεί σε ένα βίντεο της «γιατρού των επωνύμων» στα social media.

«Έχει έρθει στο σπίτι του Δημήτρη η κοπέλα. Δεν έχω να πω κάτι, όλα καλά. Να είστε καλά, δεν με ενδιαφέρει να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι. Συγγνώμη θα ενημερωθείτε από εμένα το τι προσφέρει μία θεραπεία. Γκουγκλάρετε το. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την κοπέλα; Δεν θα ήθελα να διαφημίσω κάποιον. Δεν έχω χρόνο και δεν έχω και διάθεση. Να είστε καλά» δήλωσε.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη «γιατρό των επωνύμων» έδωσε στο T-live η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφύλλη. Επίσης, ο αθλητικογράφος, Δημήτρης Ζαχάρης προχώρησε σε λεπτομέρειες για τα όσα είχε καταγγείλει ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου αναφορικά με την 48χρονη.

Read More

And More