Tlive – Γιώργος Πατούλης για Ηλία Μίχο: «Εάν γνώριζα κάτι, θα το είχα καταγγείλει πρώτος»

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού και την πραγματική σχέση του με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο. Ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ξεκάθαρα πως αν γνώριζε τη δράση του Ηλία Μίχου, θα τον είχε καταγγείλει πρώτος.

Ο κ. Πατούλης καταδίκασε την δράση του Μίχου και ανέφερε ότι είχε προσεγγίσει πολλά άτομα από τον χώρο της πολιτικής: «Θέλω να πω ότι καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή τη δράση του παιδεραστή και να πω ότι αυτές οι συναντήσεις μαζί του έγιναν, επειδή ήταν επίτροπος στην εκκλησία. Είχε πλησιάσει πολλούς πολιτικούς».

«Εγώ εκείνη την περίοδο γυρνούσα από γειτονιά σε γειτονιά,είχα συναντήσεις με κόσμο και μου προτάθηκε να γίνει συνάντηση στο εν λόγω σπίτι του πολίτη και πλέον παιδεραστή. Είχα φωτογραφηθεί μαζί του, όπως έκαναν και άλλες 70 οικογένειες. Κανείς δεν γνώριζε εκείνη την περίοδο για την δράση του» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ για τις κοινές φωτογραφίες με τον 53χρπμπ που έχουν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε: «Θέλω να πω ότι δεν είμαι απόμακρος με τους πολίτες. Σε όλη μου τη διαδρομή έχω πάει σε εκατοντάδες σπίτια, δεν ζήτησα ποτέ το ποινικό μητρώο».

Για τα μηνύματα στο κινητό του από τον Μίχο, ο Γιώργος Πατούλης σημείωσε στο T-live: «Κάθε μέρα δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα. Η μισή Ελλάδα έχει το κινητό μου, προσπαθούμε να διεκπαιρεώσουμε τα προβλήματα. Υπήρξαν μηνύματα που μετά τα είδα, δεν είχα απαντήσει, αλλά δεν είχα κάτι άλλο να πω με τον κύριο αυτό. Δύο μέρες μετά βγάλαμε σχετική ανακοίνωση. Καμία ανοχή στην παιδεραστία».

Read More

And More